some men born rich som men born poor

min pappa har en pudelsamling. Inte riktiga pudlar, utan sådana här stickade som träs på på glasflaskor. Han tycker att dom är jättefula och han älskar dom.

OK.

Önskelista

ÖNSKELISTA

1. Att jag ska sluta störa mig så mycket på dig. Det tar så jävla mycket av min energi!!
2. Att jag ska hitta en fucking talang. Oj nu lät jag som ett emo. Jag är inget emo. Jag har bara inte hittat min talang.
3. Att jag ska få massa kompisar i andra städer så jag kan komma dit på helgerna för att bo och festa. DEN HÄR STAN ÄR DÖD!
4. Att den här stan inte ska vara död.
5. Att någon tar emot lite av mitt samvete. Jag har överflöd.

the dirty road to fame

Det är så bra att den här bloggen finns. Som nu när jag ska skriva en virtuell önskelista. Skulle kännas töntigt att göra det på papper. Typ som  Agnes i sanning och konsekvens. Fast hon skriver ju också på datorn. Fan. Inte alls som Agnes i sanning och konsekvens. Förresten älskar jag Elin och Agnes är kär i. Hon som står i speglen i hissen och tjatar om hur snygg hon är. För hon är ju skitsnygg liksom.

färgfärgfärg

jag har varit grå i..fyra dagar nu. Helt grå. Jag börjar få färg. Och alla de där ickeexisterande problemen som inte finns med känns är borta. För en stund iallafall. Får se imorgon. I denna stund har jag lite färg iallafall. Jag tror en är röd. Jag är röd.

yesyyesss

i want to give you my favorie song, i want to give you my happiest day in a box. But i can only give you this text. Emty.

RSS 2.0