Finns allt det där vackra som finns i alla bilder som finns överallt allt allt eller finns det inte alls?


Jag skulle inte ha någonting emot att leva det där livet. Ser det bra ut på bilder så är det bra. Allt handlar om illusion, det har jag alltid vetat. PUNKT SLUT.

Dumma rubrik. Klart att det finns.


så jävla smart

Åh jag älskar ytliga saker. Jag tror jag ska bli en tjej med silikonbröst och läppar, och lösnaglar och sådana grejer. Ja alltså det kan ju vara snyggt, men jag ska ha det på det fula, billiga, Dolly Parton sättet. Så att jag alltid har något nytt att fixa. så jävla smart!

Sedan ska jag börja skriva särskrivningar och lyssna på dansband. OK?!


Times waits for no man


Time flies. Time waits for no man. Time heals all wounds. All any of us wants is more time. Time to stand up. Time to grow up. Time to let go. Time.

Grey´s Anatomy


står kvar

Jag vill inte satsa, OK? Jag är nöjd som jag har det. Jag vill inte satsa. Så inget mer tjat.

There are rules

Den känslan jag ogillar mest är när jag tror att folk inte tycker om mig. Det är ingen som tror det om mig. Alla tror att jag inte bryr mig, att jag aldrig skulle bry mig om vad andra tycker om mig. Men det gör jag. Åh vad jobbigt! Så jävla jobbigt. Eller okej. Kommer det nån äcklig ful person som jag hatar kan den få hata mig. Men bara lite. Den får inte hata mig mer än jag hatar mig! Det är en viktig regel.


yessss

tittar tillbaka lite i min blogg. Ser min önskelista. punkt ett har gått i uppfyllelse! Eller nästan iallafall. Jag stör mig inte alls lika mycket på dig som tidigare. Men det kanske bara är för att du inte är i min närhet lika ofta.

RSS 2.0